Zprávy

Lidi, pojďte k volbám! Je to vaše výsada!

Hlasování ve volbách je nejzásadnějším a nejférovějším způsobem, jak vyjádřit svůj názor a ovlivnit směřování země. Udělejte to 8. a 9. října!

Do důležitých parlamentních voleb zbývá pár dnů! Všichni jsme pod tlakem předvolebních průzkumů, názory mladých se staví proti názorům starších spoluobčanů. Jste bombardováni různými tiskovinami, nevyžádanými maily, propagačními aktivitami politických stran. Vznikají předkoalice, které nám sdělují dopředu, co se s námi stane, když zvolíte ty druhé. Každý ale můžeme rozhodnout sám za sebe, rozumem i srdcem. 

A jak dle mého názor přemýšlet, volit?
- určitě stranu nebo hnutí, kterou znáte a neschovává se za další uskupení – je čitelná!
- stranu nebo hnutí, která něco skutečně dokázala - má za sebou výsledky!
- stranu nebo hnutí, kde osobně znáte, alespoň pár jejich zástupců – pracují pro vás mezi vámi!

Budu vám vděčný, když dáte hlas mně a mým kolegům z hnutí ANO v čele s premiérem Andrejem Babišem!

Za poslední čtyři roky ve Sněmovně jsme zvýšili platy, důchody, snížili kriminalitu, zasadili se o dostavbu dálnic, udrželi jsme zemi a ekonomiku v chodu po covidu a mnoho dalšího, co každý den vidíte.

V dalších čtyřech letech nedáme naši suverenitu v rámci EU, nedáme naše lidi a budeme investovat do rozvoje země, nedáme naše zdraví a budeme investovat do nemocnic a zdravotnictví jako celku, nedáme naši přírodu, budeme ji rozumně chránit a nedáme náš průmysl, který jsme po covidu masivně podporovali. Můžeme toho pro tuto zemi ještě mnoho udělat!

Jděte k volbám. Volte srdcem, ale hlavně volte rozumem!

Váš Marek Novák

 

Přidáno: 04. 10. 2021

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.