Zprávy

Zavítali jsme na Čapí hnízdo

22.4. 2018 Poděkování souboru Kunovjánek za podporu

V neděli 22. dubna jsem společně s poslankyní Margit Balaštíkovou a poslancem Pavlem Pustějovským zorganizovali návštěvu Čapího hnízda v Olbramovicích. Hlavním důvodem bylo poděkování dětského folklórního souboru Kunovjánek z Kunovic za podporu panu Andreji Babišovi. A že se to povedlo.

V 5:30 vyrazily autobusy z Uherského Hradiště, Kunovic a Zlína směr Olbramovice. Osazenstvo tvořili děti ze souboru Kunovjánek, zástupkyně Klubu žen ze Zlínského kraje, představitelé obcí, zástupci klubů seniorů, sestřičky z odborového svazu a mnoho dalších. Časování bylo skvělé a tak jsme od Devíti křížů vyjížděli společně na Čapí hnízdo.

Na místě se nám dostalo velmi milého uvítání od pana Andreje Babiše. Proběhl nádherný folklórní program v podání dětí z Kunovjánku. Milým překvapením byl půltunový dar, krásný včelí úl. Samozřejmě, že všichni chtěli hovořit s premiérem, popřát mu vše dobré a sdělit názor. Věřím, že se dostalo na všechny.

Po občerstvení bylo možno absolvovat prohlídku areálu. Kdo neodolal, nelitoval. Skvělé zázemí, spokojená zvířata, vzorný pořádek a v neposlední ředě mnoho dalších návštěvníků. Moc se mi líbila i část pro hendikepovaná zvířata. Ta by ve volné přírodě uhynula. Zde je v bezpečí a s maximální péčí.

Dlouhá procházka dokonale vyprázdní žaludek. Připraven byl jednoduchý, ale velmi dobrý oběd s koláčky a kávou. Pan premiér následně před fórem vystoupil, popsal aktuální stav jednání o vládě, priority a zjištění stavu věcí na jednotlivých ministerstvech. Zajímal se také o náš Zlínský kraj, který nedávno navštívil. Následovaly dotazy účastníků a poděkování.

Podívejte se zde na pár snímků FOTOGALERIE

Na závěr nutno dodat, že Čapák je prostě kvalitní a funkční farma  kde jsou investice opravdu vidět. Moc se těším na další návštěvu.

 

Přidáno: 22. 05. 2019

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.